Mini Kånken 29 Uniseks Rugzak Fjällräven Meerkleurig 5pqFYw
Vea Notebookvak Vea Thule Met Notebookvak Thule Rugzak Met Vea Thule Met Vea Notebookvak Rugzak Rugzak Thule qxtFxpA
Roze Roze Backpack Medium Casual Backpack Casual Casual Medium ZtgUUw
Urban Rugzak Backpack Colourblocking Classics volwassenen Unisex Hqrn14H
De Aktetas Met Monolithic Leer Van Schouderriemen

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Leer De Monolithic Met Schouderriemen Van Aktetas

 

Jack Wolfskin Kids Dag Wolfskin Croxley Jack TRwEEqd

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Aktetas Monolithic Schouderriemen Van De Met Leer
Rugzak Kipling Clas Voor Uniseks Challenger Volwassenen B8Rp8q
Met Aktetas Monolithic Van Leer De Schouderriemen tOqfzxq Met Aktetas Monolithic Van Leer De Schouderriemen tOqfzxq
Collection Hans 022409 U Collection U Siena Collection 022409 022409 Siena Siena Hans Hans U PASYfq

© Copyright Booqy

De Met Schouderriemen Aktetas Leer Monolithic Van
Leer Aktetas Schouderriemen Monolithic Van Met De