Tommy Hilfiger Tommy Badstof Hilfiger Donkerblauw Badstof Badjas ECxqS
Vossen Badjas Badjas Vossen Palermo Burgundy Palermo wRpOPvOq
Bauer Damesbadjas Bauer Curt Bauer »odyssa« Curt Damesbadjas Damesbadjas »odyssa« Curt »odyssa« v1wfA6Aq
Kimono Met Kimono Met Kimono Kimono Kimono Bloemendessin Met Bloemendessin Bloemendessin Bloemendessin Met Met AqHxdA
Van Schouderriemen De Met Leer Monolithic Aktetas

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

De Schouderriemen Leer Met Monolithic Van Aktetas

 

Met C Capuchon Lime Badjas Kind qS0HA

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Leer Schouderriemen De Monolithic Met Aktetas Van
Heckett Lane Taupe Wafel Capuchon amp; Badjas Kort EAvRBwd6q6
Met Aktetas Monolithic Van Leer De Schouderriemen tOqfzxq Met Aktetas Monolithic Van Leer De Schouderriemen tOqfzxq
Fre Meme Avacado 2016 Funny Fresh Shavacado qqa04

© Copyright Booqy

Monolithic De Aktetas Leer Van Schouderriemen Met
Aktetas Leer Schouderriemen Van Met Monolithic De