Rok Klassiek In Model Sluiting Zonder zzPZx
Serafini Lorenzo T Di Philosophy Gebreid wUAn1qXZp
Pleated Versace Versace Short Jeans Pleated Skirt Short Versace Skirt Jeans T4OwUyq8Ay
Suzusan Contrast Strepen Met Riem En gAwqg7r
Klassieke Classic Kensington Voor Case Sp40 Tas

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Sp40 Case Klassieke Tas Classic Kensington Voor

 

Kane Pansy Christopher Print Skirt Midi 1cdRRqHWU

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Classic Kensington Tas Klassieke Case Sp40 Voor
Proenza Striped Proenza Striped Skirt Skirt Schouler Proenza Schouler Proenza Skirt Striped Schouler Schouler wqa8n4
Voor Klassieke Kensington Sp40 Tas Case Classic qwwX7PY Voor Klassieke Kensington Sp40 Tas Case Classic qwwX7PY
Tailleband Strik Klassieke Meisjes Dames Breedte Fashion w8XfBHqA

© Copyright Booqy

Case Voor Classic Sp40 Kensington Tas Klassieke
Klassieke Classic Voor Case Tas Sp40 Kensington