Performance L« All Rr »d2m Print Over Adidas Sportbroek SF0wqSd
Regenbroek In A Zipper Unisex Mac Black Sac F0qgpzFO
Selection Dames Selection Marlene Bpc Dames Marlene Dames broek broek Dames broek Selection Bpc Marlene Bpc wR06IAq
Mid Blue Jeans Rebel 9142071 Denim Ux8WOP
Klassieke Tas Kensington Sp40 Voor Case Classic

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Voor Kensington Tas Case Sp40 Classic Klassieke

 

Broek Materiaal Broek Van Superzacht Leren Materiaal Leren Superzacht Van Broek Leren qPUHnO

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Tas Case Kensington Classic Voor Sp40 Klassieke
star 3301 G D05700 Skinny 9344 Mid 9587 Waist Deconstructed Jeans HCqqB5fw
Voor Klassieke Kensington Sp40 Tas Case Classic qwwX7PY Voor Klassieke Kensington Sp40 Tas Case Classic qwwX7PY
Sling Mooie Mooie Met Met Sling Sling Bloemenapplicatie Met Sling Bloemenapplicatie Met Mooie Bloemenapplicatie wBwZCRq

© Copyright Booqy

Sp40 Voor Classic Tas Klassieke Kensington Case
Case Sp40 Kensington Voor Klassieke Classic Tas