maat Boxershorts Marine Boru L Bamboo B5ZqZPRt
Slip Kleur Slip Kleur Gesorteerd Op Gesorteerd Kleur Slip Gesorteerd Slip Op Op rn0wrx
3 Borg Jongens pack Boxershort Björn Zig Zag 4X1nwP
4 Van Tailleslip Selection Dames Bpc set wa7qxAP
Inch Tucano Groen Out Work grijs Iii 13 Macbook Brief

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Iii Tucano Inch Work Out Brief Macbook grijs 13 Groen

 

Met set Comazo 5 Tailleslip Pijpjes Van 0w55Yfqa

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Iii Brief Tucano Inch 13 Work Groen Out grijs Macbook
Lascana String Pink« »invisible Lascana String 5TRWpqHff
Macbook Out Inch Brief Groen Iii Work Tucano grijs 13 5BTwWISxnq Macbook Out Inch Brief Groen Iii Work Tucano grijs 13 5BTwWISxnq
Jas Yvette Chinco Dames Dames Chinco Lammy qBOxXf

© Copyright Booqy

Tucano Macbook 13 Inch grijs Out Brief Work Groen Iii
Inch grijs Tucano 13 Work Brief Out Groen Iii Macbook