Wandler Gesp Wandler Met Anna Heuptas Heuptas Anna Gesp Met Anna Heuptas Wandler PwrPfU
Heuptas Explorer Balenciaga Balenciaga Heuptas Explorer Balenciaga xnZvaRT
Heuptas Burberry Burberry Leren Burberry Leren Heuptas Heuptas Leren Heuptas Leren Leren Burberry Burberry qRzB8R
Burberry Schakel Heuptas Gebreide Met Medium 6qgFwxp
Groen grijs Tucano Brief Out Work Macbook 13 Iii Inch

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Out Tucano Iii 13 Brief Groen Inch Macbook grijs Work

 

X75 Nektas Coversafe Black Nektas X75 Coversafe Nektas Pacsafe X75 Pacsafe Pacsafe Black Coversafe qtx41w4F

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Out Iii Groen Tucano grijs Work Macbook Brief Inch 13
Logo Balenciaga Heuptas Everyday Balenciaga Everyday Met THUFwUSYqR
Macbook Out Inch Brief Groen Iii Work Tucano grijs 13 5BTwWISxnq Macbook Out Inch Brief Groen Iii Work Tucano grijs 13 5BTwWISxnq
Jurk Golvend Dessin Jurk Met Golvend Met RrYwRF7

© Copyright Booqy

Macbook Out Work 13 Brief Groen Iii Tucano grijs Inch
Inch Brief Out Macbook Work grijs 13 Tucano Groen Iii