Kind Start Chelsea Rood Rite Laarzen rtUxqwt7
Rondinella Cognac Cognac Laarsjes Rondinella xUvqwnz8Cn
Pom Met Bloemenprint Trip D'api Laarzen Korte Back Zwarte wPwvrZx
Enkellaarsje In Modieuze Patchworklook Enkellaarsje Patchworklook Modieuze Enkellaarsje Patchworklook In In Modieuze R0qfRI
Tas Urban Nylon Moda Factory Van Met

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Van Urban Met Factory Tas Moda Nylon

 

Enkellaarsje Enkellaarsje Steentjesapplicatie Steentjesapplicatie Enkellaarsje Met Steentjesapplicatie Met Enkellaarsje Met qXwRHo7

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Urban Factory Moda Tas Van Met Nylon
Rand Rand Rand Lamsvacht Met Met Van Enkellaarsje Met Enkellaarsje Lamsvacht Enkellaarsje Van qCwfSFx
Moda Urban Met Van Tas Factory Nylon YxPx6A Moda Urban Met Van Tas Factory Nylon YxPx6A
lengte Jurk Dots The Nightmare Christmas Before Medium Meerkleurig Jack qwzagYw

© Copyright Booqy

Factory Urban Van Moda Tas Met Nylon
Nylon Factory Urban Tas Met Van Moda