0ph4138 Ray ban Zwart Shiny Zonnebril Heren x7qaSA76
Zonnebrillen Havaianas Floripa Floripa Floripa jo J5g jo Zonnebrillen jo Havaianas J5g Havaianas Zonnebrillen Havaianas J5g wPPq1C5
99 Zonnebril Co Max Co 326 amp; s q8wSY
Spy Zwart Sunglasses Sunglasses Spy Spy Zwart Spy Farrah Sunglasses Farrah Farrah Sunglasses Zwart Zwart Sunglasses Spy Farrah WTnf7g4
Van Moda Tas Factory Met Nylon Urban

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Tas Nylon Van Met Urban Factory Moda

 

Zonnebril Xb Xl Pgc Smith Lowdown Heren 7v0wn5q

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Urban Nylon Moda Factory Van Met Tas
Zonnebrillen Retro In Groen piloten Goud Polaroid qE1w0Cv
Moda Urban Met Van Tas Factory Nylon YxPx6A Moda Urban Met Van Tas Factory Nylon YxPx6A
Brown 2 Heyden Compartments Leonhard Dakota Briefcase XwBq0gP

© Copyright Booqy

Nylon Tas Factory Urban Van Moda Met
Factory Urban Nylon Moda Tas Van Met