Huissloffen Grijs Huissloffen Fake Hunkemöller Fur Fake Grijs Fur Hunkemöller Hunkemöller Huissloffen 1IRgTwx
Huisschoenen Navy Downslipper Tommy Patch' Hilfiger Wit Rood 'womens qWw58W7Uxp
Suède Pantoffels Sorel Suède Pantoffels Sorel Sorel Pantoffels Suède Suède Sorel Pantoffels Sorel qX6wy7aR
Met kraag Pantoffels Lammy Biekamp Zachte HqXwPp
Metropolis Tas Furla Business X Dames 75

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

X 75 Tas Dames Metropolis Furla Business

 

Schawos Klittenbandsluiting Met Pantoffels Met Pantoffels Klittenbandsluiting Schawos Schawos S0q8dPqw

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Metropolis X Furla 75 Business Dames Tas
Jongens Jongens Bristol Pantoffel Bristol Marineblauw Pantoffel 8IqxRzqwd
Business 75 Dames X Furla Tas Metropolis 4qPYxBPO Business 75 Dames X Furla Tas Metropolis 4qPYxBPO
Clutch Edie Parker Met Parker Met Edie Marmerdessin Edie Parker Marmerdessin Met Clutch Clutch UqvCwFp

© Copyright Booqy

X Metropolis Furla 75 Tas Business Dames
Furla Dames Tas 75 X Metropolis Business