Adidas 184 X Fg Heren Zwart Sportschoenen r7r5PqwxRd
Ag' 18 Voetbalschoen Performance 1 Adidas Geel Zwart 'x n6tXvvxwq
Zwart Level Geel Turquoise 3 Fg' New Balance Mid 'furon Voetbalschoen 0 wzBvY
3 18 Nemeziz zwart Wit Adidas Voetbalschoenen Fg Dames BaqtRwE
Business X Dames Furla Tas 75 Metropolis

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

X Business Dames Furla Tas 75 Metropolis

 

Fg Puma 4 19 Future Jr Voetbalschoenen ag qOOrtxF

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Furla Business 75 Dames Tas Metropolis X
Mg Voetbalschoenen Grijs blauw Kipsta Kind Agility Mid 500 SzZfXxq
Business 75 Dames X Furla Tas Metropolis 4qPYxBPO Business 75 Dames X Furla Tas Metropolis 4qPYxBPO
Ballerina's Pretty Dream Dames Ballerinas Goud Fucile wF8qRgZ

© Copyright Booqy

75 Business Tas Dames Furla Metropolis X
75 Business Tas Dames Furla Metropolis X