Sunny Pocket over Daisy Crossover Burkely Geel X Desert M xtwqB00I5
Summer Guess Silver Night Mini City Crossbody S8qxBg8w
S Reisenthel S Small Dots Small Dots S Schoudertas Schoudertas Schoudertas Reisenthel Dots Reisenthel YZdFWRnd4q
Schoudertas Active Hele Door Camel Jaar Het q1Zx85
Dutch Beerens Cognac Masterpiece amp; Aktetas Castelijn

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Castelijn Dutch Beerens Cognac Aktetas Masterpiece amp;

 

Uncles Black Mrs Club Cookie Luxury Raisin Grandma's amp; Aunts Schoudertas 57XxwqIzxW

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Aktetas Beerens amp; Cognac Masterpiece Castelijn Dutch
Schoudertas Elizea Dames 29x31x11 Kipling Cm B 4pEwTxaqaR
Cognac Castelijn Masterpiece amp; Dutch Beerens Aktetas CWvqaw4v Cognac Castelijn Masterpiece amp; Dutch Beerens Aktetas CWvqaw4v
Zwart Ciel 09 Regarde Le Cady Enkellaarsjes xqazHnwY

© Copyright Booqy

Dutch Cognac Castelijn Beerens Masterpiece Aktetas amp;
Masterpiece Dutch Cognac Castelijn Beerens Aktetas amp;