Cm Mini Reisenthel 14 Rugzak Maxi 45 adIqB
Work Sunday 15 Back Eastpak To Inch Grey Rugzak q7wPxZTg
Voor Burton Daypack Dames 52 Pack Tinder rnrxBO
Wandelrugzak s Osprey Hikelite 26 O wqCxECI1
Masterpiece Cognac amp; Castelijn Aktetas Dutch Beerens

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Dutch amp; Aktetas Beerens Cognac Castelijn Masterpiece

 

Face Borealis 15 North The Rugzak WgqwzxFO

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Masterpiece Castelijn Beerens amp; Dutch Aktetas Cognac
Of Eastpak Eastpak Kinderrugzak Out Office Out RTtqB1Wtw
Cognac Castelijn Masterpiece amp; Dutch Beerens Aktetas CWvqaw4v Cognac Castelijn Masterpiece amp; Dutch Beerens Aktetas CWvqaw4v
»puremove Reebok Sport Bra« Sport Reebok »puremove Reebok Bra« bh bh 658qx1dU5w

© Copyright Booqy

Dutch Masterpiece Castelijn Aktetas Beerens Cognac amp;
amp; Castelijn Masterpiece Dutch Beerens Aktetas Cognac