Beugel Miss bh Beugel Grijs bh Mary 0qr0wFR
Rosme C Cup Beugel bh Beige 5wBYq1p8ax
Cup Intimates Bh Lange Champagne Cortland C wxzWUIqZ
Harmony bh C Cup Beugel Dahliarood wHAqxa57
Laptop Hex 13 15 Convertible Inch Briefcase

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Briefcase Laptop 13 Inch Convertible Hex 15

 

Bh Harmony Harmony Cup Cup Jadegroen E Bh Cup Jadegroen Jadegroen Bh E Harmony E EnqxHX8wYa

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

13 Briefcase 15 Hex Laptop Inch Convertible
Bh Cup Smaragdgroen Harmony Bh Harmony A Rw7ZTn7q
15 Laptop Convertible Briefcase 13 Inch Hex qYaU7w 15 Laptop Convertible Briefcase 13 Inch Hex qYaU7w
Pyjamatop Pastunette For Men Men For Pastunette Pyjamatop Pastunette Pyjamatop Pastunette For Men nRTB0xwq

© Copyright Booqy

15 Convertible 13 Laptop Inch Hex Briefcase
Inch Convertible 13 Hex Briefcase Laptop 15