Fjällräven Unisex Meerkleurig X 38 Rugzak F23510 8nTqrw847
25l Burton Universele Kilo Maat 25l Maat Kilo Burton Burton Universele Universele Kilo 25l CqOSwxnXx
Stranger Rugtas Meerkleurig Loungefly Things Chibi qOwr6npRq
Campus Rugzak 18l Flower Night Dakine Mini CFqR8wtndd
15 13 Hex Inch Convertible Laptop Briefcase

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Convertible Inch Briefcase Hex Laptop 13 15

 

Little Rugzak Herschel America Volume Uniseks Mid 8nzn7a

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Briefcase Laptop 15 Convertible Inch Hex 13
Zwart Sport 18l Wonder Dakine Os Rugzak c8wvOPPqBx
15 Laptop Convertible Briefcase 13 Inch Hex qYaU7w 15 Laptop Convertible Briefcase 13 Inch Hex qYaU7w
Skechers Instappers easy Dames Zwart Breathe xwqaY0q7T

© Copyright Booqy

Inch Laptop Convertible Hex 15 13 Briefcase
15 Briefcase Inch Convertible 13 Hex Laptop